2 Şubat 2014 Pazar

Yerçekimi ve Güneş Enerjisi Konsepti

Yerçekimi ve Güneş Enerjisi Konsepti
Yerçekimi ve Güneş Enerjisi Konsepti sistem Avantajları nispeten ucuz çevre Lovely Süresiz Enerji üretim 
Enerji üretimi Büyük Miktarlarda Şarj Seviyesinin neolursa olsun Maksimum Çıkış anında kullanılabilir
Bakımsız % 100 Güvenli Küçük Uzay ve Peyzaj Ayak İzi Yerçekimi - Powered Pil

Güneş enerjisi ücretsiz ve her yerde gezegende bol, tek sorun bugünün sadece yarısı, ve günün bu bölümü için, insanların çoğu kez , böylece , işte veya okulda , genellikle evden uzakta olmasıdır güneş panellerien çok enerji üretmek nerede kullanmak için etrafta kimse yok . Iyi kullanmak için güneş enerji koymak için, biz onlar zamanla drenaj , ömürleri sınırlı , piller toksik , pahalı ancak saklayarak etkili bir yol gerekir. Bu uzun süre orta için fazla büyük miktarlarda enerji depolamak için geldiğinde hemen hemen işe yaramaz .

Yerçekimi Pili tanışın ! Yerçekimi kuvveti istismarprensibi kullanarak , bu fazla enerji büyük miktarda , nispeten ucuz saklamak teoride mümkün , çevre dostu , bakım gerektirmeyen , tamamen güvenli ve manzara bozan veya yatay yer almadan . Yerçekimi kuvveti istismar kavramı bir kişinin sisteme koyar ve daha sonra uzun bir süre boyunca yavaş yavaş dağıtırenerji depolayan sarkaç saat, şeklinde yüzyıllardır civarında olmuştur. Yerçekimi pil bunu uzun süreler boyunca güneş panellerinden elde edilenfazla enerji depolayan ve daha sonra gerekli olduğunda onu teslim , benzer bir şekilde davranır . Bu tam anlamıyla bir zaman belirsiz bir süre için büyük miktarlarda enerji depolamak mümkün olan en iyi yoldur.

Nasıl Çalışır

Içi boş silindirik , dikey yer altı boru, yüksek mukavemetli bir kabloya bağlı olan tüp içinde asılı ağır bir ağırlık ihtiva eden , her biri bir dizi bulunmaktadır.

Yerden, derinlikteki uzunluk kadar tel kadar biriktirilir ve kendi bobin takılır . Bobinler tüm ağırlık taşıyan bir merkez destek ekseni boyunca monte edilir. Destek ekseni içinde, iki iletim eksen, şarj için bir ve jeneratör için vardır. Her bobin bir dişli sistemi ile iki iletim ekseni arasındaki tek geçiş yapılabilir .

Şarj bir elektrikli motor enerji fazlasının olduğu, dağıtıcı yolları onu Şarj için eksene bağlı tüm bobinler yukarıya çekmek için eğirme ve maksimum yüksekliğe kadar onların ağırlıklarını kaldırırlar. Kendi iletim ekseni dönmeye aldığı elektrik enerjisini kullanır .
Bir kilo maksimum yükseklikte olduğunda, onun bobin otomatik jeneratör eksenine şarj ekseninden geçecektir . Enerji gerektiğinde ayırıcısı bunu böylece devreye sokarak jeneratör güç ve elektrik oluştururken, bir bakıma konjektör vasfı ile reğülötör ederek ani eksen gevşeyerek ve dönmeye bobinler bununla neden olunan jeneratör eksen üzerinde eksikliği kapatır .
Dişli ve şanzımanın yardımıyla sistemi kullanarak, şarj daha düşük bir enerji girişi ile çalışabilir. Birden tüpler kullanılarak hem sistem şarj eder ve aynı zamanda enerji kaynağı sağlar.

Proje
Bu proje yer çekimi ağırlık pil kavramını göstermek için tasarlanmış olan teorik olarak nasıl çalışacağını gerçek ölçümlerle alınmıştır Testler yapılmıştır . Bu saf teori ve herhangi tür garanti gerek yok. Siz bunu kendiniz yapmayı planlıyorsanız aslında bu fikri uygulayan veya test deneyen kişi veya firmaların test sonuçlarını uygulamayı duymak isteriz.

A ) GÜNEŞ PANELİ ARRAY -gündüz güneş ışığından enerji yakalar .
B ) BAYİ - daha fazla enerji tüketilmektedir olandan üretilen veya hiçbir tüketim olduğunda ,distribütör pil şarj için fazla enerji gönderir zaman.
C ) BYPASS HATTI - gerektiğinde ev doğrudan enerji sağlar ve ulaşırsınız .
D ) allocator -kaynaktan ve / veya akülerden enerji ayırarak , memcut hanenin mevcut enerji taleplerini tutar .
E ) EV -güneş panelleri ve / veya yerçekimi aküden enerji kullanır .
F ) ŞARJ -ağırlık kaldırma için kullanılan bir elektrik motoru . Bir vites kutusu boyunca kendi ekseni bağlanır.
G ) AĞIRLIK AKÜ - A "pil " onun tüp , ağırlık , kablo ve bobin oluşur . Ağırlığı yukarı olduğunda ,pil şarj olarak kabul edilir .

Sol - Bu pil kadar şarj edilir , ağırlığı maksimum yükseklikte ve bobin güç kaynağı hazır ,jeneratör eksene bağlıdır .

Orta - Bu iki pil şu anda kullanımda olan , yavaş yavaş , azalan jeneratör eksenini eğirme ve elektrik üreten. Yerçekimi piller her ne olursa olsun şarj seviyesi onların maksimum enerji üretimini sağlar .

Sağ - Bu pil ağırlığı , tüpün alt kısmında , yüksüzdür . Bir kiloalt ulaştığında ücret sırt yukarıya kaldırdı , böylece onun batarya şarj bobini eksenine jeneratör eksenden açılır .

H ) JENERATÖR ve CPU -jeneratör ekseni buna bağlı tümakü bobinleri tarafından spinned alır .
Bobinler aküler jeneratör eksenine bağlı her pilin şarj düzeyine göre başka bir eksen geçiş ve yüksüz piller şarj eksenine bağlanır.

Tüm süreç sürekli enerji üretimi , enerji talebi , bireysel pil şarj düzeyi ve jeneratör çıkışı izler bir bilgisayar (CPU) tarafından kontrol edilir . Tüm bu faktörler Dengeleme bilgisayar daha sonra kullanmak için piller içine herhangi bir fazlalık enerjiyi depolamak ise enerji talebi her zaman bir araya geldi emin olmak için, distribütör ve ayırıcısı denetler.

Tüm piller boş ve güneş enerjisi yetersiz kaldığında şebekeden takviye alakta ve mevcut artan güç olduğunda ayırıcısı sadece elektrik şebekesi içine enerji satarlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Muz Kabukları Ayakkabıları parlaktır ve bakım yapar. – Toplum ve Bitkisel Tedavi

Muz Kabukları Ayakkabıları parlaktır ve bakım yapar. – Toplum ve Bitkisel Tedavi : Dolayısıyla muz kabukları ayakkabılarınız için harika bir...